Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Heren winnen makkelijk, Dames verliezen bij Den Bosch

Dames 1 moest in de 12e speelronde aantreden in en tegen Den Bosch. Vanzelfsprekend een lastige uitwedstrijd, maar Bloemendaal begon goed aan de wedstrijd en hield de Bossche dames in bedwang. 

De stand bleef zelfs tot ver in het derde kwart op 0-0. Danique Visser keepte een fantastische wedstrijd, maar kon helaas niet voorkomen dat Den Bosch in minuut 48 toch de score opende. In de slotfase van de wedstrijd bouwde Den Bosch de voorsprong nog uit met 2 doelpunten, tot een eindstand van 3-0.

 

Heren 1 moest, na de moeilijke uit wedstrijd tegen Rotterdam, thuis tegen Tilburg het zespuntenweekend compleet maken. Gezien de stand op de ranglijst, Tilburg staat 11e, zou dat geen probleem moeten zijn en dat was het uiteindelijk ook niet. 


Toch duurde het 11 minuten alvorens Casper van der Veen de score opende. En pas in het tweede kwart zette Thierry Brinkman Bloemendaal op een 2-0 voorsprong. Tilburg kwam nog even terug door een strafbal te benutten, maar daarna begon het doelpunten feestje van Bloemendaal dat uitliep naar een uiteindelijke 8-3 overwinning, met 7 verschillende doelpuntenmakers bij Bloemendaal!

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda