Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Clinics voor senioren ouder dan 27 jaar. Geef je op!

Binnenkort kunnen alle senioren boven de 27 jaar weer trainen! Nog wel even in 4-tallen, maar het lijkt dus de goede kant op te gaan. We hebben helaas nog te maken met de avondklok en de beperking van het aantal spelers per veld. Daarom kunnen we nog niet terug naar het oude trainingsschema. Maar, we hebben voor de komende periode wel clinics georganiseerd. Op zondag van 13.30-14.45 uur en van 15.00-16.15 uur.

 

De clinics zijn bedoeld voor de senioren/veteranen en trimmers ouder dan 27 jaar. Alle aanvoerders en trimmers hebben inmiddels bericht ontvangen hoe je mee kan doen. Opgeven is belangrijk! We kunnen namelijk geen vrije inloop toestaan want we hebben te maken met een maximaal aantal spelers per veld. Helaas kunnen er dus ook nog geen partijtjes worden gespeeld, moet iedereen op het veld nog 1,5 meter afstand houden en mogen kinderen niet mee komen.

 

Deze opzet geldt in ieder geval tot eind maart. Daarna bekijken we opnieuw wat er mogelijk is. Het doel is uiteraard om iedereen zo veel mogelijk te laten hockeyen. Als je vragen of andere idee├źn hebt, laat het ons weten.

 

Veel plezier weer op het veld en pas op voor blessures, dat zou zonde zijn!

 

Rutger

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda