Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Laat ons swingen!

Heb je dat ook, dat je blij wordt van Wistjedatjes? Ik heb dat dus. Veel informatie, weinig tekst. En liefst alles door elkaar, belangrijk en onbelangrijk. Zo van: wist je dat Paultje deze week jarig was en de thuis spelende Heren trakteerde op Indiasche cake (belangrijk). Dat Erwin een JD12 mini-EHL toernooitje organiseerde inclusief shoot outs en een prijsuitreiking door Casper van der Veen (absoluut belangrijk). Dat een vleermuis die de grot uit vliegt altijd linksaf slaat terwijl een dronken mier altijd op zijn rechterzij valt (nou en?). Dat de onderlinge wedstrijdjes voor de jeugdteams een groot succes zijn én dat je de mooiste foto’s daarvan vindt op de website achter het ‘Foto’s’ icoontje (super belangrijk). Dat onze veteranen ook weer succesvol trainen in viertallen (van groot belang). En dat niets rijmt op twaalf (boeiuh).

 

Door corona (wistjedat ook ontkenners het gewoon kunnen krijgen) ben ik trouwens een beetje af van de Wistjedatjes. Ik zit nu meer in de Weetjenogdelaatstekeerdatjes. Weet je nog de laatste keer dat je het team van je dochter mocht rijden naar Castricum? Misschien had je er niet eens zin in. Maar werd het gaandeweg natuurlijk weer leuk met die kwekkende mondkapjes op de achterbank. De laatste keer dat je won van VeteranenD? Met na afloop een derde helft die D dan weer won op pitchers en balletjes. De laatste keer dat je stond op de picknicktafel langs de lijn bij de Damus en Heren 1. En de laatste keer dat je contributie moest betalen. Wetende dat er misschien geen competitie meer zou worden gespeeld maar in het besef dat we de club dragen en sterk houden, alleen als we het samen doen.

 

Tenslotte. Weetjenogdelaatstekeer EHL op Bloemendaal. Ja toch? 200 vrijwillige Bloemendalers per dag die het succes mee máákten. Die kabels legden, ballonnen bliezen, hamburgers flipten, ijs sjouwden, bier tapten en dansten. Dansten op de tafels, dansten met iedereen, dansten met onze winnaars. Dit jaar zetten we onze danstafels thuis klaar voor de tv. En hopen we dat we mogen dansen maandagmiddag. Heel hard dansen. En dat we volgend jaar opgelucht aan elkaar vragen: ‘Weetjenogdelaatstekeer dat je danste, alleen voor de tv? Het hád ook wel weer wat.’

 

Een mooi Paasweekend allemaal en Heren: laat ons swingen!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda