Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Meerdere 'musjes' breken door in Heren 1
We zijn altijd trots als spelers uit onze eigen jeugd doorbreken in Heren of Dames 1. Met name bij H1 is de stap vanuit de jeugd naar één van de beste teams van Nederland een hele grote. Dit jaar is wel een bijzonder jaar: drie jongens uit de A1, die allemaal ooit zijn gestart als Musjes en uit echte Bloemendaal-families komen, maakten hun debuut in ons eerste team.

Voor de winterstop maakte Stijn Hemmes zijn debuut, zes weken geleden was het de eer aan Hidde Wunderink. En afgelopen zondag, in de thuiswedstrijd tegen Amsterdam, maakte Lars Leistra voor het eerst hoofdklasseminuten. Tel daarbij op dat Casper van der Veen, in feite pas eerstejaars A, al niet meer weg te denken is uit de selectie.

Casper en Stijn zullen ook het komende seizoen in de selectie van Heren 1 worden opgenomen. Daarnaast zal de huidige keeper van JA1, Allard Andre de la Porte, tweede keeper worden van het team. Hidde en Lars zullen alle mogelijkheden krijgen om zich verder te ontwikkelen en om via de trainingen verder nog een vaste plek in de selectie af te dwingen!

Foto: Hidde Wunderink (Koen Suyk©)
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda