Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Gelijkspel voor H1, D1 uit tegen Pinoké 4-2
Gisteren sloot Damus 1 de competitie af met een mooie zevende plaats. Demi Hilterman wist gisteren in het Amsterdamse Bos de Damus op een 0-2 voorsprong te brengen tegen Pinoké door zowel in het eerste als in het tweede kwart een strafcorner te benutten. Daarna sloeg de doelpunten reeks helaas om in het voordeel van Pinoké. De thuisploeg wist al voor rust de aansluitende treffer te maken en direct na rust de gelijkmaker. Kort na elkaar in het laatste kwart volgden nog 2 doelpunten van Pinoké, waarmee de eindstand 4-2 werd.


Heren 1 speelde thuis tegen Rotterdam. In een onrustige wedstrijd waar de scheidsrechters de nodige kaarten gaven, werden de punten uiteindelijk gedeeld met Rotterdam. Het gelijkspel zorgde ervoor dat niet Rotterdam, maar Den Bosch de tegenstander van Bloemendaal wordt in de halve finale van de Play-Offs. Het doelpunt van Diede van Puffelen twee minuten voor tijd voorkwam dus niet alleen een nederlaag voor Rotterdam, maar ook dat de ploeg naar de vierde plaats op de ranglijst zou zakken en in de halve finale opnieuw tegen Bloemendaal zou moeten spelen. Bij Bloemendaal keerden Floris Wortelboer en Roel Bovendeert terug na blessureleed.


Woensdag 5 mei om 18.30 uur spelen de Heren de eerste wedstrijd van halve finale van de Play-offs uit tegen Den Bosch.Foto: Koen Suyk

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda