Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Het gaat beginnen, vanaf komende woensdag de Play-offs!

Op zondag 2 mei speelde Heren 1 zijn laatste reguliere wedstrijd in de Tulp Hoofdklasse Heren tegen Rotterdam met 2-2 gelijk. Heren 1 had zich eerder al verzekerd van de eerste plaats in de Tulp Hoofdklasse Heren, hetgeen een EHL ticket opleverde en natuurlijk het thuisvoordeel in de Play-Offs.

Naast Bloemendaal plaatsten Kampong, Rotterdam en Den Bosch zich ook, zodat zij met z’n 4-en gaan uitmaken wie er, na een bewogen seizoen 2020-2021 landskampioen wordt.

 


Het thuisvoordeel dat Bloemendaal heeft is natuurlijk een beetje gedevalueerd, aangezien wij met z’n allen nog steeds niet op ons cluppie onze heren mogen aanmoedigen. Velen van jullie hebben de afgelopen weken vaak de (Aelbertsberg) weg naar de velden weten te vinden om zo toch een glimp op te vangen van de Heren en de Damus.

Ondanks dat we die wens snappen en zeker ook vinden dat de wedstrijd in het echt bijwonen leuker is, gaan we jullie langs deze weg toch vriendelijk verzoeken om de wedstrijden van Heren 1 via Eyecons, Hockey.nl en/of de NOS, thuis te bekijken. Zo voorkomen we problemen met de gemeente en de handhaving.

 

De eerste wedstrijden staan aanstaande woensdag 5 mei 2021 op het programma voor de heren. Om 18.30 uur spelen onze heren uit, in en tegen Den Bosch. De wedstrijd is live te volgen op Hockey.nl of via Eyecons (pagina Den Bosch). Op zaterdag speelt Heren 1 dan op het eigen Kopje de tweede wedstrijd tegen Den Bosch. Uiterlijk donderdag 6 mei wordt bekend of die wedstrijd om 14.00 uur (live via Hockey.nl of de eigen pagina op Eyecons) of om 16.00 uur (live via de NOS) plaatsvindt.


Na de wedstrijden op zaterdag is vervolgens pas bekend of er een derde wedstrijd noodzakelijk is om de beslissing te brengen. Als in beide halve finales een derde beslissingswedstrijd nodig is dan worden deze om 16.00 uur (live via de NOS) en 18.00 (live via Hockey.nl) gespeeld. Bij één beslissingswedstrijd geldt dat deze om 16.00 uur wordt gespeeld en dus live via de NOS te volgen is.

 

De finale om het landskampioenschap bij de heren zal worden gespeeld op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) om 14.30 uur en zaterdag 15 en (eventueel) zondag 16 mei om 16.00 uur. Deze wedstrijden zullen te zien zijn via de NOS.

 

We hopen natuurlijk allemaal dat onze heren zullen winnen van Den Bosch en dan in de finale de tweede grote prijs van het seizoen gaan pakken.

 

Succes mannen! 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda