Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Bitcoin Meester shirtsponsor van landskampioen HC Bloemendaal

Bitcoin Meester en hockeyclub HC Bloemendaal hebben een partnership gesloten. Bitcoin Meester, broker marktleider in Nederland en een bij De Nederlandsche Bank geregistreerde aanbieder van cryptovaluta, kiest voor HC Bloemendaal om haar naamsbekendheid op hockey gebied in Nederland verder uit te breiden.


Officieel Cryptocurrency Partner

Geheel onverwachts komt deze samenwerking niet. Bitcoin Meester merkt steeds meer dat haar doelgroep zowel geïnteresseerd is in crypto als in sport. Centraal in het partnership staat het op een gezonde en prettige manier wegwijs maken van nieuwe Bitcoin Meester gebruikers op het gebied van crypto.

Meervoudig landskampioen en Europees kampioen HC Bloemendaal is met haar bereik op het gebied van hockey daar de ideale partner voor. Als sportief steuntje in de rug beloont Bitcoin Meester Heren 1 en Dames 1 van HC Bloemendaal voor toekomstige landstitels door middel van een bonus in crypto.

Mitchell Zandwijken, CEO bij Bitcoin Meester, is verheugd met de samenwerking. "HC Bloemendaal is de ideale club om enerzijds onze naamsbekendheid verder te versterken en is anderzijds een mogelijkheid om crypto met een grote doelgroep te laten kennismaken. We zijn twee sterke, groeiende Nederlandse merken die samen de crypto markt bekender en toegankelijker gaan maken voor hockey liefhebbers”.

Samenwerking

Pepijn Post, bestuurslid Tophockey & Sponsoring van HC Bloemendaal sluit zich hier graag bij aan. "Met de huidige resultaten en de aantrekkingskracht van beide topteams kunnen wij de doelstellingen van Bitcoin Meester een extra impuls geven. Bitcoin Meester beschikt over de benodigde certificeringen en is daarmee in een, voor velen, onduidelijke of onzekere wereld, een betrouwbare partij. Zij zullen via HC Bloemendaal kunnen uitleggen wat cryptohandel inhoudt en wat zaken zijn om rekening mee te houden. We zijn blij en trots dat dit soort nieuwe marktpartijen ook HC Bloemendaal zien als een sterk merk om zich mee te afficheren en om aan de naamsbekendheid te werken.”

Over Bitcoinmeester

Bitcoin Meester (https://www.bitcoinmeester.nl ) is een platform waarop u diverse cryptovaluta kunt kopen, verkopen en veilig bewaren. Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te kopen en te verkopen en zijn altijd telefonisch, per e-mail of chat bereikbaar. Uw cryptovaluta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw cryptovaluta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

Bitcoin Meester is een in Nederland gevestigd bedrijf en is onderdeel van Coin Meester B.V. Lees ons blog, volg ons op Twitter of kijk voor meer informatie op https://www.bitcoinmeester. nl.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda