Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Kijk langs de lijn mee naar de TOPPER H1-Terrassa op 29 aug om 15.30 uur
Met z'n allen staan we as. zondag allemaal langs de lijn. Helaas mogen wij Mussen nog niet kussen en houden we ons dus allemaal aan de welbekende coronaregels. Sterker nog, er zijn voor deze dag aangescherpte maatregelen genomen. Dat betekent dat je een vaccinatiebewijs, een officieel herstelbewijs of een officiële negatieve uitslag van korter dan 24 uur voor dit evenement moet laten zien. Lees er meer over in de Corona update op de site. 

Maar, dat mag de pret niet drukken, na een jaar waarin we zonder publiek zowel Europees als Nederlands kampioen werden. Jij komt zondag toch ook? Want aanstaande zondag 29 augustus speelt Heren 1 een re-match van de EHL finale Heren van april tegen Atletic Terrassa. Het Spaanse team verloor de EHL: zij werden door onze mannen verslagen met 2-5... Hoe gaaf als we nog een keer deze pot winnen!

Ook leuk om te weten: voor onze Olympiërs is dit de eerste wedstrijd na de Spelen dat zij weer op het veld staan. Tenslotte zullen we bij aanvang van de wedstrijd de Europees kampioenen alsook onze "eigen" Olympisch kampioen Arthur van Doren huldigen.

Kijk zondag 29 augustus om 15.30 uur live mee naar deze topper van een wedstrijd. Lekker langs de lijn en voor de thuisblijvers via de Eyecons livestream. Het oefenduel wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren Felison Assuradeuren, Cairn Real Estate, Ibis Styles Hotel Haarlem en Duin en Kruidberg. 

Voor de Heren speelt ook Damus 1 een oefenwedstrijd thuis om 13.30 uur tegen Pinoké. 


Tot snel ziens op 't Kopje!

Foto: Koen Suyk


 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda