Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
We gaan weer beginnen! (..en aankondiging coach-avonden)

Hopelijk heeft iedereen genoten van een heerlijke zomervakantie en hebben we allemaal zin in een nieuw hockeyseizoen. Gelukkig laten de huidige regels het vooralsnog toe om weer lekker te hockeyen met z’n allen. We kunnen weer normaal trainen, gaan zelfs weer competitie spelen en ook de ouders mogen weer komen kijken! Maar buiten het veld moet iedereen zich nog wel aande 1,5 meter regelhouden, en bij klachten blijf je thuis!

 

Trainingen

Maandag 23 augustus gaan voor alle teams behalve de musjes de trainingen weer van start. De afgelopen weken zijn een aantal teams al begonnen met hun voorbereiding, maar vanaf aanstaande maandag beginnen de trainingen weer voor iedereen. Voor de zomer zijn alle trainingstijden al gecommuniceerd, maar we hebben het schema hieronder nog een keer bijgevoegd en het staat ook in de app. De trainers zullen pas definitief bekend zijn in september, aangezien heel veel trainers pas deze of volgende week hun rooster voor studie of school krijgen. We zullen er alles aandoen om alles in de eerste twee weken zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar dit is altijd een uitdaging. Hopelijk heeft iedereen hier begrip voor! Na twee weken verwachten wij dat voor iedereen de vaste trainers bekend zijn.

 

Musjes

De trainingen voor de musjes beginnen op woensdag 1 september.

 

Keeperstraining

De keeperstrainingen voor de vaste keepers zullen ook in de week van 23 augustus starten. De trainingen voor de 'Keeper vd Week’ beginnen op woensdag 8 september. Het schema voor de keepers is ook bijgevoegd.

Kick-off

Het weekend van 28/29 augustus wordt het algehele hockeyseizoen ingeluid met de traditionele kick-off. Op zaterdag voor de ABCDEF-jeugd en op zondag voor de musjes. Hier zullen jullie nog apart bericht over ontvangen.

Coachavonden

Op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september zijn de coach-avonden in het clubhuis gepland. Uiteraard rekening houdend met de corona regels. Op dinsdag 31 aug voor de CD-jeugd van 19:30 tot 20:45 en op woensdag 1 sept van 19:30 tot 20:45 voor de AB-jeugd en om 20:00 uur voor de EF-jeugd.

 

Competitie en oefenwedstrijden

Gelukkig mogen we weer competitie spelen! De competitie voor de landelijke A en B jeugd begint al op 4 september, voor de andere teams begint de competitie op 11 september. Deze teams gaan op 4 september wel al oefenwedstrijden spelen.

 

Veel plezier in het nieuwe seizoen en we hopen snel alle kinderen weer op het veld en alle ouders weer langs de lijn te zien!

 

De technische commissie

 
Bijlage: Trainingsschema20212022.pdf
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda