Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
We zijn op zoek naar een nieuwe horecamanager!
Zoals iedereen inmiddels weet, heeft Mathieu onze club verlaten. Samen met de barcie hebben we deze zomer hard doorgewerkt om een geschikte opvolger voor hem te vinden.

Gezien de krapte op de arbeidsmarkt is het op zo’n korte termijn nog niet gelukt een horecamanager te vinden die past bij de professionaliteit en de gastvrijheid van onze club. De komende tijd gaan we dus alles zo goed mogelijk zelf opvangen. Samen met de vrijwilligers van de barcie en buco’s en met onze vaste krachten gaan we ervoor zorgen dat het clubhuis en het luik op de normale tijden open zijn. Dus op alle trainingsavonden en gedurende het hele weekend.

Wil je met je team een keer komen eten of wil je gebruik maken van de keuken? Of heb je andere horeca gerelateerde vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op, via: [email protected].

Ken je iemand die (tijdelijk) is geïnteresseerd om bij ons als horecamanager (m/v) aan de slag te gaan, neem dan contact op met Michiel Stange, via: [email protected]. Zie in de bijlage het profiel.

Hopelijk hebben we binnenkort een opvolger. Tot die tijd vragen we jullie begrip als er soms misschien iets anders gaat dan we met z’n allen gewend zijn.


Tot snel langs de lijn!


Michiel Stange
Bestuurslid algemene zaken HC Bloemendaal
0640-935831
 
Bijlage: vacaturehorecamanager.pdf
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda