Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
KICK OFF JEUGD informatie en programmaboekje

Het is alweer bijna zover: de opening van het hockeyseizoen 2021/2022. Zaterdag 28 augustus is de Kick-off voor alle jeugdteams en hun coaches en managers.

 

Het thema dit jaar is: ‘de MUS is wéér (beperkt) LOS!’


Onder dit bericht staat in PDF het uitgebreide programmaboekje. In een tweede bericht nu ook op website en app staat het speelschema; hierin lees je de exacte aankomsttijden van de teams, de wedstrijdtijden etcetera.


Het programmaboekje van de Kick-off bevat belangrijke informatie voor de spelers, de managers en de coaches. Lees dit boekje alsook het speelschema dus goed door!


Mocht je (kind) een bepaalde allergie hebben, laat het de coach/manager dan uiterlijk a.s. vrijdag weten, dan kunnen we daar rekening mee houden.


Uiteraard kom je in je complete Bloemendaal-hockey-outfit, ook voor de teamfoto die op deze dag wordt gemaakt. In verband met de AVG vragen we of ouders die niet willen dat een foto van hun kind in de ledenlijst komt, dit per mail willen doorgeven aan [email protected]. Geef dit ook door aan je zoon/dochter, zodat hij of zij niet per ongeluk toch op de foto gaat.


Vergeet trouwens ook niet een extra wit shirt en een eigen (met water gevulde) bidon mee te nemen naar de Kick-off (geldt voor iedere speler)!


Tot op de Kick-off!


Kick-off commissie


Miente, Marjolein, Fleur, Idannah, Chantal en Elske

 
Bijlage: Programmaboekjekickoffjeugd(1).pdf
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda