Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
We zijn weer begonnen, en hoe!

Het was zaterdag een groot feest om alle jeugdteams en hun ouders weer te zien op de club. Natuurlijk moest nog wel de 1,5 meter in acht genomen worden, maar we hadden het gevoel van bijna weer normaal. De wedstrijden van de teams verliepen goed, de stormbaan werd goed bezocht en ook de overige spellen op het cricketveld werden fanatiek gespeeld. 

Omdat we na het vertrek van Mathieu nog zonder horecamanager zitten, was vooraf de lunch voor de jeugd met vele porties poffertjes, broodjes hotdog en hamburgers nog wel een uitdaging. Achteraf gezien bleek een geoliede samenwerking van de barcommissie, de KO commissie en vrijwilligers weer een garantie op succes. Met een mooie graffiti die door de verschillende teams werd ‘ondertekend’, als aandenken kunnen we met recht zeggen: De Mus is weer los!

 

De zondag was weer van een hele andere orde. In de ochtend waren het onze nieuwe musjes die hun eerste stapjes zetten op het hockeyveld en daarna was het de beurt aan alle senioren en veteranen om te laten zien hoe fit zij uit de corona periode waren gekomen. Bij binnenkomst werd iedereen deze dag gecheckt op een geldig vaccinatie- of testbewijs en kon dan met een oranje bandje ‘Vamus a la Playa’, waar het zonnetje eigenlijk het enige was wat vandaag ontbrak. 

Om verder toch in Spaanse sferen te geraken waren grote pannen paella voor de lunch geregeld en speelde Heren 1 een oefenwedstrijd tegen Athletic Terassa. Omdat harde muziek nog niet mag zorgde de DJ vanuit de Osaka Jeep voor vrolijke achtergrond muziek. Zo was weer als vanouds erg gezellig op de club met leuke onderlinge wedstrijden en een biertje erbij.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda