Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Damus 1 en Heren 1 als de brandweer...

Zondag 29 augustus was de dag van de Kick-off voor de senioren en de veteranen van Bloemendaal. Op deze dag stonden echter ook twee oefenwedstrijden gepland van Damus 1 en Heren 1. In de ochtend bleek de sproei installatie kapot te zijn. Er was een leiding van de sproei installatie gesprongen en er werd met man en macht gewerkt aan een oplossing. Dat bleek niet zo makkelijk, maar uiteindelijk bood de plaatselijke brandweer uitkomst.

 

Voor Damus 1 kwam de ‘redding’ van de brandweer echter net te laat, zodat zij, voor hun wedstrijd tegen Pinoké moesten uitwijken naar veld 4. De dames van Dave draaien een goede voorbereiding met een gelijkspel tegen HGC en ruime overwinningen op Huizen, Rood-Wit en Victoria. Vandaag was het dus de beurt aan de Steekneuzen van Pinoké uit Amstelveen. Wederom speelde Bloemendaal een goede wedstrijd en wederom werd er gewonnen. Pinoké scoorde twee keer (Kerstholt en Van Hattum), maar dat was niet genoeg. Demi Hilterman scoorde twee goals en ook Laurine Boot was trefzeker, uitslag 3-2.

 

Met een legertje spuitgasten van de brandweer werd het ABN Amro KG1 voor de wedstrijd en in de rust gesproeid, zodat Heren 1 voor het eigen publiek op de tribune kon starten aan de wedstrijd tegen Athletic Terassa. Een paar maanden geleden stonden beide teams, toen zonder publiek, in het Wagener Stadion ook al tegenover elkaar in de finale van de EHL. Die wedstrijd werd, zoals we allemaal weten, met 5-2 gewonnen met de titel en de beker tot gevolg.

 

Op deze druilerige zondag op ’t eigen Kopje, werd de Spaanse formatie wederom verslagen nu met 2-1. Na een hele mooie actie van Jorrit Croon opende Florian Fuchs de score voor heren 1. Tim Swaen maakte de tweede Bloemendaalse treffer uit een strafbal. Bloemendaal keek tevreden terug en na de wedstrijd was het weer zoals vanouds gezellig.Foto's: Marloes Kaal

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda