Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
ABN Amro Hockey weekend 2021

 

Van 1 t/m 5 september is het zover en spelen dames en heren 1 het ABN AMRO Hockey Weekend!

Zowel dames 1 als heren 1 spelen hun voorronde wedstrijden op de velden van H.C. Athena. De dames nemen het op tegen Pinoké en SCHC. De heren treffen Pinoké en Hurley.
Het programma is als volgt:

Woensdag 1 september

19.30 - 20.05 Bloemendaal D1 – Pinoké D1

20.25 - 21.00 Bloemendaal D1 - SCHC D1


Donderdag 2 september

19.30 - 20.05 Bloemendaal H1 – Pinoké H1

20.25 - 21.00 Bloemendaal H1 - Hurley H1


Alle wedstrijden duren 2 x 17,5 minuut, met daartussen een korte pauze. Alle wedstrijden moeten een winnaar hebben, wanneer dit niet binnen reguliere speeltijd gebeurt, worden er shoot-outs genomen. Er worden 3 shoot-outs per team genomen en wanneer de stand nog steeds gelijk is, wordt er telkens door elk team 1 shoot-outs genomen totdat er een winnaar is.


Zodra de uitslagen van de voorronde wedstrijden bekend zijn, wordt het speelschema van zaterdag 4 september bekend gemaakt en afhankelijk van de resultaten op zaterdag 4 september volgt het speelschema voor zondag 5 september.


Op de voorronde locaties is de 1,5 meter regel van toepassing en zijn spelers en publiek van elkaar gescheiden. Het finale weekend vindt plaats op de velden van H.C. Rotterdam, waar testen voor toegang van toepassing zal zijn. Toegang met een geldige QR code of vaccinatie en/of testbewijs is dan voldoende. 

Op de website van de ABN Amro cup is meer informatie te vinden over Corona regels betreffende de toegang en ook kun je daar het volledige programma vinden.


 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda