Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Vergeet de huidige Corona regels niet - ook dit weekend!

De overheid heeft de regels vanaf 25 september versoepeld. Maar tot die tijd hebben we ons als club nog steeds te houden aan de opgelegde maatregelen. Dus ook dit weekend. De maatregelen gelden zowel voor de wedstrijden van de jeugd op zaterdag als de thuiswedstrijden van D1 (12.45 tegen Hurley) en H1 (14.45 tegen Rotterdam) op zondag.

Lees onderstaande daarom nog even goed door!

- op zaterdag overal en altijd 1,5 meter afstand. Bij het hek hoeft geen QR code te worden gescand of gezondheidscheck te worden ingevuld. 

- op zondag bij de thuiswedstrijden van Heren 1 en Dames 1 zal bij het hek de Corona Check App worden gescand en bij een groen scherm (2x gevaccineerd of negatieve testuitslag) kan je de wedstrijden van H1 en D1 bijwonen.

Leden en bezoekende spelers die niet gevaccineerd of getest zijn mogen wel het terrein betreden, maar uitsluitend om deel te nemen aan hun eigen wedstrijd. Zij hoeven aan het hek dus geen bewijs van vaccinatie of negatieve uitslag van een PCR-test te laten zien! Het is hen echter niet toegestaan om de wedstrijden van H1 en D1 als toeschouwer te bekijken en zij dienen buiten het veld uiteraard altijd 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Meer lezen? Op Hockey.nl staat het bericht van de KNHB over coronamaatregelen, waarin de bond advies geeft en de basisregels nogmaals herhaalt. De KNHB onderschrijft ook dat per regio of gemeente andere (soepeler) regels kunnen gelden, deze regionale regels zijn altijd leidend. 

Het beleid rond een positief geteste persoon in je team is hier na te lezen. De samenvatting is als volgt:

Bij een positieve test binnen een team, bepaalt de GGD op basis van bron- en contactonderzoek de gevolgen voor de rest van het team. Als hockeyers tijdens een (oefen)wedstrijd of training niet meer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van een andere persoon verblijven, wat in de regel zo is, dan zal de GGD teamgenoten zien als ‘overige niet nauwe contacten’. Deze spelers mogen blijven deelnemen aan wedstrijden en trainingen maar moeten hun gezondheidssituatie goed in de gaten houden en thuisblijven zodra een van de door de overheid genoemde klachten optreedt. Daarbij geldt: safety first, neem je verantwoordelijkheid! Een goede tip is: Doe waar mogelijk een zelftest voordat je gaat trainen of een wedstrijd gaat spelen.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda