Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Oproep Supercoach commissie

Hoe gaaf is het om Roel Bovendeert, Florian Fuchs, Glenn Schuurmann,Arthur van Doren, Danique of Maurits Visser, Pien Tol of Jorrit Croon een ochtend als coach te hebben? Dit zijn, Landskampioenen, Europees Kampioenen, Internationals en een Olympisch kampioen.En natuurlijk hebben we nog veel meer toppers en aanstormende talenten bij Dames en Heren 1.


Elke zaterdag is er een Dames 1 speelster of Heren 1 speler die Supercoach is bij een jeugd team. We verzamelen in de bestuurskamer, waar het team de Dames en Heren het hemd van hun lijf mag vragen. De Supercoach geeft vervolgens tips, begeleidt de warming-up en staat langs de lijn om het team tijdens de wedstrijd te coachen.


Dat is toch geweldig!


De Supercoach commissie komt graag in contact met enthousiaste moeders of vaders met enige hockey ervaring om in de bestuurskamer de Supercoach te "interviewen" en het team aan hem of haar voor te stellen.

Vind jij het leuk om 1 keer in de 2 a 3 weken gedurende maximaal een uur de Supercoach en het team als "moderator" te begeleiden?


Dan komen we graag in contact met je. Stuur dan een mailtje naar:

[email protected]
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda