Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Haal ook je scheidsrechter examen en meld je snel aan!

Scheidsrechter examen blijft komend seizoen digitaal

Als gevolg van de coronamaatregelen heeft de KNHB afgelopen jaar besloten om een digitaal scheidsrechter examen te ontwikkelen. In verband met de onzekere aanloop naar het a.s. seizoen en de gedane investeringen, heeft de KNHB besloten om het scheidsrechter examen komend seizoen ook digitaal af te nemen.

De KNHB heeft sinds vorig jaar een nieuwe digitale leerweg en een digitaal scheidsrechter examen gelanceerd, zodat de jeugd en de ouders wel gewoon hun kaart kunnen halen.

Voor zowel het KNHB -college (met proefexamen) en het digitale scheidsrechter examen krijg je inloggegevens. Deze vraag je aan via [email protected]

De digitale leerweg doe je wanneer het je uitkomt. Voor het digitale scheidsrechter examen wordt gebruik gemaakt van een vast tijdstip, tussen 20.00 en 21.00 uur.

Zodra je inlogt heb je 40 minuten de tijd om het examen te maken. Dit kan dus alleen tussen 20.00 en 21.00 uur.

De volgende dagen hebben we ingepland voor de digitale examens:

- donderdag 23 september 2021

- woensdag 6 oktober 2021

- dinsdag 19 oktober 2021

- maandag 1 november 2021

- donderdag 18 november 2021

- woensdag 1 december 2021

- dinsdag 14 december 2021

Hou er rekening mee dat er per sessie een maximum zit aan het aantal deelnemers dat mee kan doen. Meld je dus snel aan zodat dat je voorkeursdag straks niet al vol zit!


De praktische informatie nog even op een rijtje:

- stuur minimaal 1 week voor de door jou gekozen examendag een mail vanuit je eigen e-mailadres naar [email protected]. Geef daarin je volledige naam en de dag aan waarop je examen wil doen:

- na aanmelding zorgen we ervoor dat je e-mailadres bekend is bij de KNHB. Zij zorgen daarna voor de digitale leeromgeving en het proefexamen;

- 1 werkdag voor het examen krijg je via de club per e-mail de link naar de toets. De link is 1 uur beschikbaar en zodra je bent ingelogd heb je 40 minuten de tijd om de toets te maken.


Let nog even op de volgende zaken:

- zonder aanmelding (minimaal 1 week vóór de door jou gekozen datum) krijg je geen digitale leeromgeving en kan je geen examen doen. Zorg dus dat je je vooraf aanmeldt bij [email protected]

- zorg ervoor dat je je vanaf je eigen e-mail adres aanmeldt en niet die van je ouders/verzorgers hiervoor gebruikt;

- heb je een Hotmail account dan komt de aanmeldbevestiging mogelijk in de spambox óf met vertraging binnen.


Namens de arbitragecommissie: veel succes!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda