Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
De nieuwe coronamaatregelen gaan aanstaande zaterdag in
Wat betekent dat voor onze club?
De verplichting om 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren buiten het veld wordt
losgelaten. Om de risico’s op nieuwe besmettingen te verkleinen en met elkaar te blijven genieten op de club, zijn we verplicht ons te houden aan de volgende maatregelen voor alle bezoekers van dertien jaar en ouder:

Horeca
Voor het afhalen van eten en drinken bij het luik of aan de bar, gelden geen
beperkingen. Als je binnen wil blijven zitten eten of drinken (bijvoorbeeld de topjeugdteams na afloop van hun wedstrijd) dien je te beschikken over een coronatoegangsbewijs.

Tophockey
Volgens de overheid zijn alleen de competitiewedstrijden in de Hoofdklasse Dames  en Tulp Hoofdklasse Heren als professionele wedstrijden. Voor een bezoek aan deze wedstrijden geldt per 25 september de verplichting om een coronatoegangsbewijs te tonen. Rondom thuiswedstrijden van D1 en H1 zal bij het hek de Corona Check App worden gescand en bij een groen scherm (2x gevaccineerd, herstelbewijs of negatieve testuitslag) kun je de wedstrijden van H1 en D1 bijwonen.
Leden en bezoekende spelers die niet gevaccineerd of getest zijn mogen altijd het terrein betreden voor het spelen van hun eigen wedstrijd. Zij hoeven aan het hek dus geen bewijs van vaccinatie of negatieve uitslag van een PCR-test te laten zien! Het is hen echter niet toegestaan om de wedstrijden van H1 en D1 als toeschouwer te bekijken.

Positief getest?
Het beleid rond een positief geteste persoon in je team is hier na te lezen. Samengevat:
Bij een positieve test binnen een team, bepaalt de GGD op basis van bron- en contactonderzoek de gevolgen voor de rest van het team. Als hockeyers tijdens een (oefen)wedstrijd of training niet meer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van een andere persoon verblijven, wat in de regel zo is, dan zal de GGD teamgenoten zien als ‘overige niet nauwe contacten’. Deze spelers mogen blijven deelnemen aan wedstrijden en trainingen maar moeten hun gezondheidssituatie goed in de gaten houden en thuisblijven zodra een van de door de overheid genoemde klachten optreedt. Daarbij geldt: safety first, neem je verantwoordelijkheid! Een goede tip is: Doe waar mogelijk een zelftest voordat je gaat trainen of een wedstrijd gaat spelen.
We zijn blij dat er weer steeds meer kan en hopen jullie allemaal weer gezellig langs de lijn te zien.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda