Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Programma Heren en Dames 1 komende zondag 10 oktober

Dames 1 begon het seizoen met een gelijkspel tegen Oranje Rood en moest daarna drie keer een verlies incasseren, maar tegen Hurley en Amsterdam waren dat slechts nipte nederlagen (1-2). 

Afgelopen zondag boekte de ploeg van Dave Smolenaars de eerste overwinning dit seizoen. Er werd uit gewonnen van Klein Zwitserland met 2-3. 

Komende zondag komt hekkensluiter Kampong naar het Kopje van Bloemendaal. Komt allen aanmoedigen en help onze Damus aan de tweede zege dit seizoen! De wedstrijd start om 12.45 uur.

 


Heren 1 is het seizoen eigenlijk net als de voorgaande jaren goed begonnen. Speciaal dit seizoen is echter dat het programma zwaar was. 

Meteen de eerste vier wedstrijden waren gepland tegen mogelijke play-off kandidaten als HGC, Pinoké, Rotterdam en Kampong. Deze werden alle vier gewonnen en afgelopen zondag boekte de mannen ook de vijfde, wat moeizame, zege op Hurley. 

Als enige ploeg nog zonder puntverlies, vertrekt de ploeg van Rick Mathijssen komende zondag naar Tilburg om daar de ongeslagen status voort te zetten. De wedstrijd begint om 14.45 uur.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda