Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Supercoach Jorrit Croon komt MD3 coachen bij superspannende wedstrijd!

Zaterdagochtend 9.15uur beginnen we de voorbereiding voor wedstrijd: Bloemendaal MD3 tegen Kikkers MD1. Het is een spannende dag. De Kikkers staan bovenaan, Bloemendaal tweede. En Jorrit Croon is supercoach!

 

Na de eerste kennismaking en tactische bespreking in de bestuurskamer beginnen we aan de warming-up op KG4. De zon begint te schijnen, de ouders verzamelen zich langs de lijn. De spanning stijgt. Bloemendaal gaat de strijd aan om de eerste plek in de poule, maar de Kikkers hebben tot nu toe alles gewonnen, vaak met dubbele cijfers.

 

Jorrit inspireert de meisjes met goede tips en vooral een heleboel positieve energie! Bloemendaal speelt een geweldige wedstrijd! Volle druk op de bal, iedereen werkt keihard en er komen een paar kansen. Maar, helaas een goede rebound van de Kikkers, drukte voor de goal en plots ligt de bal achter onze keep. Balen! (0-1)

 

Na rust komt Bloemendaal verder onder druk te staan, maar heeft onze keep een paar mooie reddingen en zien we de frustratie bij de Kikkers groeien. ‘Jorrit, hoe zorg je nu dat we hier uitkomen?’ ‘Allemaal meehelpen bij aanval èn bij verdediging; het is nog maar één kwart!’. In de korte pauze weet Jorrit de meiden echt vleugels te geven; ze gaan er weer volle bak tegenaan! Ouders langs de kant juichen voor elke mooie pass of onderschepping…maar helaas… we halen het net niet. Het blijft 0-1.

 

Wát een onwijs spannende wedstrijd, wát hebben de meisjes super goed gespeeld en wát heerlijk om juist deze wedstrijd de beste supercoach te mogen die er is: 


Dank Jorrit namens heel MD3!!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda