Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
De nieuwe Horacamanager: Ralph Vink

Even voorstellen….


Per 1 november aanstaande komt Ralph Vink (49 jaar) onze club versterken als Horecamanager.


Ralph woont in Santpoort-Noord samen met zijn vrouw Mynou Egner-Vink, de hond Pip en zijn drie kinderen, Justin (23), Joey (18) en Mees (11).

 

Ralph heeft veel ervaring opgedaan de afgelopen 25 jaar. Na het afronden van de Hotelschool in Den Haag, is hij werkzaam geweest als Duty Catering Officer op Schiphol bij Martinair Inflight Services.


En nadat Martinair in 2009 besloot om de cateringafdeling te sluiten, heeft Ralph zijn carrière voortgezet bij KLM Catering Services als Shiftleader.
Naast het werk kookt Ralph graag voor vrienden en organiseert hij vaak een gezellig avondje met een heerlijk hapje en een drankje. Zijn zelfgemaakte Limoncello schijnt fameus te zijn.

 

Het verenigingsleven is hem ook niet vreemd. Ralph is veel actief geweest op de voetbalclub, waar hij zijn kinderen coachte en training gaf en natuurlijk was een bardienst hem ook op het lijf geschreven.

 


De vacature Horecamanager bij Hockeyclub Bloemendal deed het horecahart van Ralph gelijk sneller kloppen. Als Horecamanager kan Ralph van zijn hobby zijn beroep maken en hij is dan ook erg blij om zijn kennis, ervaring en enthousiasme in te zetten op de mooiste hockeyclub van Nederland.

 

Vanaf 1 november maakt Ralph graag kennis met je!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda