Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Herfstkampioenen, update competitie en herfstvakantie

Ouderwets gezellig

Wat heerlijk dat we allemaal gewoon lekker competitie hebben kunnen spelen! Elke week tegen een andere club is toch ook wel weer heel leuk gebleken. En wat fijn dat iedereen kon komen kijken en dat het zo langzamerhand weer ouderwets gezellig is op de zaterdagen op de club.

 

De voorcompetitie zit er inmiddels op, (bijna) alle teams hebben vijf wedstrijden gespeeld en aan de hand daarvan wordt de volgende competitie bepaald. De A-teams spelen de rest van het jaar in een poule van acht en spelen daar dan veertien wedstrijden in. Bij de overige teams vindt nu een tussen-poule plaats waarna er vanaf maart in de eindpoule gespeeld gaat worden.

 

Update teams in de competities

MB2, JC3 en MC4 zijn herfstkampioen geworden!! Zij hebben alle drie geen één wedstrijd verloren en MC4 heeft zelfs alle wedstrijden gewonnen! Gefeliciteerd allemaal.

 

MA3, MA5, JB3, JC4, MC3, MC5, MC6, MC7, JD1, MD1, MD6 zijn allemaal tweede geworden in hun poule. Van deze teams moesten JB3 en MC3 de laatste wedstrijd tegen de directe concurrent die op dat moment nog boven hun stond op de tweede plek. Beide teams wonnen heel overtuigend, MC3 met 3-0 en JB3 zelfs met 7-0! MC5 won hun laatste wedstrijd nog overtuigender met 12-0 en zijn hierdoor op doelsaldo tweede geworden in hun poule. Over doelsaldo gesproken; JD1 is tweede geworden in hun poule met 56 doelpunten voor (!) en maar 5 tegen. Al deze teams zullen in ieder geval na de herfst in een hogere poule ingedeeld worden.

 

Jongens A1 en Meisjes A1 hebben zich allebei geplaatst voor de landelijke competitie. Meisjes A1 had dit vorige week al voor elkaar gekregen en jongens A1 heeft dit afgelopen zaterdag gedaan door heel knap met 2-1 van Oranje Rood te winnen. Gefeliciteerd!!!

 

JB1, MB1, JC1 en MC1 staan er ook allemaal goed voor om zich te gaan plaatsen voor de hoogste landelijke competitie, zij moeten echter nog 4 wedstrijden in hun huidige poule. Ook JB2 speelt nog even door in hun huidige poule want zij spelen voorcompetitie in de landelijke subtopklasse.

 

Door corona en dat er hierdoor de laatste 2 jaar maar weinig competitie is gespeeld, is het voor de bond af en toe best lastig gebleken om alle poules goed op sterkte in te delen. Een aantal Bloemendaal teams heeft daar ook last van gehad, zowel aan de goede (ruime) kant van de score als aan de andere kant van de score. Hierdoor zijn een aantal teams ingedeeld in een te hoge poule waardoor de wedstrijden tot nu toe iets te zwaar zijn gebleken. Na de herfst komen alle teams in een poule waarbij de wedstrijden wat gelijkwaardiger zullen worden.


Herfstvakantie

Deze week, de week van 11 tot en met 14 oktober, is de laatste trainingsweek voor de herfstvakantie. Vrijdag 15 oktober en in de herfstvakantie wordt er helemaal niet getraind en kunnen we allemaal genieten van wat rust om daarna weer vol energie te beginnen in de nieuwe poules. Vanaf maandag 25 oktober wordt er weer getraind volgens het normale reguliere schema.

 

Coachgesprekken

In de week van 22 november zullen, net als vorig jaar, de coachgesprekken telefonisch plaats vinden. Diegene waarop dit van toepassing is, zullen t.z.t. hiervoor een uitnodiging ontvangen.

 

Zaalhockey

Zoals het er nu voor staat, gaan we vanaf 29 november ook weer zaal hockeyen. Dit natuurlijk onder voorbehoud van wat er tegen die tijd allemaal nog steeds mogelijk is. We hopen met z’n allen dat we dit ook zonder noemenswaardige restricties kunnen gaan doen. De zaalcommissie is druk bezig met alle zaalhuur en op basis daarvan volgt dan de indelingen wie wanneer kan trainen etc. Hierover later meer.

 

Geniet nu vooral van de herfstvakantie en we zien elkaar daarna weer op de velden.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda