Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Gelijkspel voor de Damus (3-3), winst voor de Heren (3-1)

Een prachtige najaarsdag was het vandaag, met 2 mooie uitslagen van zowel de Damus als de Heren.

De Damus speelden een spannende wedstrijd tegen Pinoké. De eerste goal kwam al snel van de tegenpartij. Na de rust zorgde Carmel Bosch voor de gelijkmaker. Het derde doelpunt van de wedstrijd kwam uit een strafcorner, dit keer weer door Pinoké. Meteen daarna volgde nog een tegendoelpunt, met een strafbal. Maar, de Damus lieten het er niet bij zitten! Carmel scoorde en zorgde voor een 2-3. En 5 minuten later zorgde Demi Hilterman voor de gelijkmaker: 3-3. Hiermee hebben ze dat ene belangrijke punt gepakt op Pinoké. Goed gedaan, Damus!


De mannen speelden tegen Klein Zwitserland die, na 8 wedstrijden, al op de derde positie in de Hoofdklasse staat. Bloemendaal begon de wedstijd sterk, maar pas na de rust zorgde Thierry Brinkman voor het eerste doelpunt. Jorrit Croon volgde snel daarna met een tweede goal. In het derde kwart volgde de 3-0, weer door Thierry. Klein Zwitserland probeerde er nog het beste van te maken. Maar slechts 1 keer wisten ze te scoren. Een welverdiende uitslag van 3-1 voor de Heren en daarmee staan ze nog steeds bovenaan de lijst van de Hoofdklasse.


Aanstaande zondag spelen de Damus om 12.45 uur, uit tegen SCHC. De Heren nemen het op tegen Amsterdam om 14.45 uur, op 't Kopje. Kom ze dus aanmoedigen! 


Foto: Koen Suyk

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda