Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
In Memoriam Franklin Dikmoet

Deze week bereikte ons het verdrietige bericht dat Franklin Dikmoet op 25 oktober jongstleden is overleden.
"Ik heb Frank voor het eerst ontmoet in 1990 toen hij de assistent-trainer was van het Nederlands Team waar ik in speelde. De staf was destijds nog niet zo uitgebreid en Frank nam daarom ook de rol van manager op zich. Ik was het jonkie van het team en dolblij met zo’n vrolijke, inspirerende man in de staf. Ik herinner me die diepe mooie volle lach nog heel goed. In het seizoen 2011/2012 kwamen wij elkaar weer tegen, maar dan beiden als assistent-trainer van Bloemendaal Damus 1. Frank was uiteraard niets veranderd.”

 

Frank was er voor iedereen. Dat was een hele grote kwaliteit van hem. De oprechte interesse die hij voor eenieder had, zowel binnen als buiten het veld, zorgde ervoor dat hij je thuis liet voelen in een team. En waar Frank was, daar gebeurde ook wat. Hij stortte zich er vol in en wilde dat de spelers met net zoveel passie trainden. Meestal gebeurde dat en die enkele keer dat het niet gebeurde en er geen goede vibe was, was hij oprecht verontwaardigd.

Maar zodra de training afgelopen was, was de training ook over. Hij verkleedde zich direct in mooie kleren en ging weer het gesprek aan met jou als totale persoon. Je was voor Frank altijd veel meer dan de hockeyer. En zo ging hij met iedereen om. Het was een feest om met Frank te werken.

 

Velen zullen deze warme, markante persoonlijkheid missen. Dank Frank!

Wietske de Ruiter

 

Het afscheid van Franklin vindt in besloten kring plaats. De plechtigheid is op maandag 1 november om 13 uur via een livestream te volgen: 

Wij wensen zijn vrouw Cathy, kinderen en naasten veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda