Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Heren 1 pakt winst in stromende regen
Dat het vandaag regenachtig zou zijn was geen verrassing. In de sponsortent stonden de warme hapjes en drankjes klaar, maar ook een ruime voorraad paraplu’s van ABNAMRO. Bij aanvang van de wedstrijd was het een grote wirwar van paraplu’s rondom KG1. Amsterdam verraste de bezoekers met een snelle openingstreffer, in de 4e minuut van de wedstrijd. Na een rebound in de strafcorner scoorde Dommershuizen (0-1). Kort daarop kreeg Bloemendaal een eerste strafcorner en scoorde Tim Swaen met een harde push tegen de lat (1-1).

In het tweede kwart maakt Tobias Bovelander zijn entree bij H1 en volgt al snel nog een strafcorner. Een variant dit keer met een push van Swaen op Florian Fuchs die met een mooie tip-in de bal achter de keeper van Amsterdam legt (2-1). Ondanks de regen en plassen water op KG 1 zet Amsterdam door en scoort Wegter nog voor rust de gelijkmaker (2-2). Vlak daarna wordt de wedstrijd voor een half uur gestaakt.

Het lukt niet om KG1 regenwater-vrij te krijgen, dus gaat de wedstrijd verderop KG2. De lampen staan aan en de Heren beginnen opnieuw aan een warming-up. De resterende minuten uit de eerste helft brengen geen verandering en we gaan al snel door in het derde kwart. Het blijft spannend, maar Bloemendaal neemt de wedstrijd steeds meer in handen met snelle acties en korte passes. Amsterdam verdedigt sterk. Uiteindelijk is Tim Swaen nog twee keer trefzeker in een strafcorner en eindigt de wedstrijd in 4-2. Een memorabele wedstrijd in zwaar herfstweer op ’t Kopje en vier mooie doelpunten voor onze Heren.

De samenvatting is te zien op BloemendaalTV
 

Foto Marloes Kaal©
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda