Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column van de voorzitter: cadeaus
Wat zou het overzichtelijk zijn als je de wereld kon verdelen in twee groepen: inpakkers en uitpakkers. Dus dat de ene groep de hele dag cadeautjes aan het inpakken was en de andere groep mocht de hele dag uitpakken, liefst allebei de groepen zo’n beetje even groot. Of juist een klein groepje dat extreem goed kan inpakken en een massa heel blije uitpakkers. Of andersom. Dus dat je opeens in je eentje bijna alle cadeaus mag uitpakken.

Dat laatste kan natuurlijk helemaal niet. Maar soms voelt het wel een beetje zo. Dat we als club enorm de wind mee hebben. Kijk maar eens om je heen, en geniet van de allermooiste hockeystek die je je kunt voorstellen. Kijk om je heen en voel het plezier van de jeugd, lach mee met onze veteranen en bewonder de winst van onze eerste teams. Niet de minste cadeaus. En wij mogen ze uitpakken.

Komt dat dan allemaal zomaar aanwaaien? Zeker niet! Wat mij betreft is dan ook het allergrootste en echt onmisbare cadeau, de betrokkenheid van zoveel mensen die zich willen inzetten voor de club. Iedereen die zijn steentje bij wil dragen. Iedereen die zin heeft om tijd, ideeën of geld te investeren in de club. Iedereen die erbij wil zijn en onderdeel wil zijn van het plezier en het succes. En altijd klaar wil staan als het nodig is, ook als er eens iets tegenzit.

Dus het zit ook wel eens tegen? Nou ja, afgelopen week was er inderdaad iets wat we juist níet kregen. Een coronapas voor buitensport. En dat is dan toch ook weer een cadeau.Foto: Marloes Kaal
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda