Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Maak kennis met de nieuwe bestuursleden
Het zal niemand zijn ontgaan dat vier nieuwe, enthousiaste bestuursleden zijn begonnen. Hieronder stellen zij zich nog eens aan iedereen voor.  


Tsjerk-Friso Roelfzema
De betrokkenheid en inzet van leden, ouders van leden en vrijwilligers bij alle activiteiten en evenementen is typerend voor onze clubcultuur. Dat maakt ons een echte familieclub waar breedtehockey de basis van de club vormt. Dat spreekt mij erg aan en in mijn geval was dat als keeper bij HvE voordat ik stopte. Ook mijn vrouw Martine heeft met veel plezier gespeeld op Bloemendaal. Onze twee dochters Marilie (MC4) en Philou (MD1) hockeyen onder aan het Kopje vanaf de musjes en voelen zich helemaal thuis op de club. Het is fantastisch om in de rol van penningmeester een bijdrage te kunnen leveren aan HC Bloemendaal. Samen met een team van zeer gewaardeerde vaste krachten dragen wij zorg voor een financieel gezonde club en streven we er als bestuur naar dat er ruimte gecreëerd wordt om iedereen zoveel mogelijk hockeyplezier te laten beleven. Tegelijkertijd willen wij de talenten de aandacht geven om zich verder te ontwikkelen. Tot langs de lijn op 't Kopje!


Hans Erik Tuijt
Ruim 15 jaar wonen we alweer in Kennemerland. Onze kinderen hebben alle 3 op Bloemendaal gehockeyd en dat is ze goed bevallen. Ze hockeyen nog steeds maar nu in Amsterdam, Londen en Delft. Louise is altijd actief gebleven op de zondagen voor Dames en Heren 1. De betrokkenheid bij Bloemendaal blijft, maar ik was best verrast toen ik gebeld werd door Els en Pepijn om te vragen of ik weer een bestuursfunctie ambieerde. In mijn dagelijks leven hou ik me bezig met sponsoring en samen met de ervaring die ik bij Bloemendaal en de EHL heb opgedaan, voelt dit als een logische stap. De fundamenten die Pepijn heeft neergezet staan heel stevig en ik verheug me op een mooie en intensieve tijd om er voor te zorgen dat we op het Kopje van het beste clubhockey in de wereld kunnen blijven genieten.


Lotte Vuylsteke
Acht jaar geleden verruilden wij een dorp in de buurt van Utrecht voor het mooie Bloemendaal. Onze zoon Max ging voetballen bij BVC en dochter Tess werd helaas niet toegelaten op één van de Bloemendaalse hockeyclubs. Jammer! Na een uitstapje van een paar maanden in Driehuis kwam er toch een plekje voor haar vrij in de meisjes D van Bloemendaal. Als onbekenden op de club duurde het echter niet lang voordat wij als gezin helemaal ingeburgerd waren. Mijn lichtelijke vooroordeel over kakkineuze zonder-ballotage- kom-je-er-niet-tussen-club bleek helemaal niet te kloppen! Ronald ging zich inzetten als scheidsrechter in het CS+ clubje, ik als keeper bij Veteranen D en de laatste jaren in het super gezellige DVA. De club leerde ik inmiddels goed kennen, niet alleen op zondag en tijdens de legendarische pubquizen en veteranentoernooien, maar ook bij de serieuzere zaken door mijn betrokkenheid de afgelopen 5 jaar bij de sponsorcommissie en organisatie van Play-Offs en EHL. Organisatie is ook waar ik mij in mijn dagelijks leven als HR manager bij Köster Advocaten mee bezig houd. In het bestuur ga ik nu aan de slag als secretaris en vind het ontzettend leuk op deze manier mijn steentje bij te dragen aan de mooiste club van het land!


Juliette Goetzee 
Tot en met vorig jaar heb ik met veel plezier gehockeyd in DVA en ben een aantal jaar manager geweest bij het team van een van onze dochters. Emilie en Sophie spelen beiden op de club in de B en in de C en hun broertje voetbalt bij HFC. Samen met Camiel en de kinderen wonen we alweer 13 jaar in deze fijne omgeving. Ik werk al heel wat jaren bij RELX in Amsterdam op dit moment in de functie van MD van een van onze bedrijfsonderdelen. Heel leuk om me op deze manier in te kunnen zetten voor de club en te kijken hoe we samen met de verschillende commissies onze mooie club (zowel intern als extern) goed op de kaart kunnen zetten!


Foto: Saskia Koning
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda