Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Hard werken bij D1, spannende laatste minuten bij de Heren
Dames 1
Deze eerste zondag van november kregen onze dames hdm op bezoek, de ploeg die qua punten gelijk stond met Bloemendaal. De scherpte van de afgelopen weken, die resulteerde in het binnenslepen van belangrijke punten, ontbrak echter. Diverse strafcorners bleven onbenut en kansen op velddoelpunten werden nauwelijks gecreĆ«erd. Tot het laatst bleven de dames doorvechten, maar het harde werken werd niet beloond met een goal. hdm won uiteindelijk met 0-4 van onze Damus. Klik hier voor de samenvatting van deze wedstrijd. 

Afgelopen donderdag speelden de Damus uit tegen Rood-Wit in de strijd om de Gold Cup. Aan doelpunten tijdens die wedstrijd geen gebrek: de wedstrijd werd met een fraaie 0-5 gewonnen. 


Heren 1
De Heren speelden in Eindhoven tegen de nummer drie in de Hoofdklasse. Oranje-Rood opende de score al in het eerste kwart (1-0). Echter, al snel in het tweede kwart kwam Bloemendaal terug met een doelpunt van Yannick van der Drift. Lange tijd leek de wedstrijd gelijk te gaan eindigen, maar Bloemendaal zette door en Thierry Brinkman wist in de laatste minuten te scoren (1-2). Een strafcorner voor Oranje-Rood in de allerlaatste minuut werd vakkundig gestopt waardoor het 1-2 is gebleven en onze Heren wederom de volle drie punten hebben gehaald. De samenvatting is hier te bekijken.Wedstrijdprogramma zondag 14 november (dan worden de laatste wedstrijden voor de winterstop gespeeld):
12.45 uur Dames 1 - Oranje-Rood
14.45 uur HGC - Heren 1 Foto: Rob Hilterman 


 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda