Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Uitslagen Dames en Heren 1

Damus 1 heeft aan de thuiswedstrijd tegen Oranje-Rood een punt overgehouden. In de eerste twee kwarten had Bloemendaal het lastig tegen de ploeg van de nieuwe coach Rob Haantjes en kwam na 13 minuten op een 0-1 achterstand door een doelpunt van de kersverse international Fiona Morgenstern. 

In Q3 en Q4 kreeg Bloemendaal meer vat op de tegenstander en dat resulteerde in de 60eminuut tot de gelijkmaker van Demi Hilterman, die een strafbal benutte.

Volgende week speelt Damus 1 uit op Hurley om 12.45 uur de laatste wedstrijd voor de winterstop.

 

Heren 1 speelde op de Roggewoning tegen HGC en gaf daar sinds 2016 nooit punten weg. Vandaag liet Heren 1 echter twee punten liggen. 
Ondanks een achterstand van 1-0 kwam Bloemendaal door doelpunten van Tim Swaen en Jasper Brinkman nog wel op een 1-2 voorsprong. Het was echter 12 minuten voor tijd Seve van Ass die de Gazellen op 2-2- bracht door een corner er in te slepen. Maurits Visser had daarvoor wel bewezen waarom zijn bijnaam ‘Baas’ is door vier keer een strafcorner onschadelijk te maken.

Door het gelijke spel staat Bloemendaal met 33 punten bovenaan in de Tulp Hoofdklasse en kan zich gaan opmaken voor de tweede seizoenshelft die start in maart 2022.Foto: Koen Suyk
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda