Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Verdrietig bericht

Zaterdag 4 december heeft zich een verdrietig voorval bij ons op de club voorgedaan. JC3 van Bloemendaal speelde tegen JC1 van BHC Overbos. Na afloop van de wedstrijd werd een speler van Overbos onwel. Direct zijn ouders en aanwezige artsen op Bloemendaal reanimatie gestart. Wouter is vervolgens met een ambulance naar het AMC gebracht en daar later in de middag overleden.

 

Zaterdagavond heeft het team van Overbos met hun ouders een bijeenkomst gehad waarbij ook Slachtofferhulp aanwezig was. Zondagmorgen heeft een soortgelijke bijeenkomst bij ons op de club met de JC3 plaatsgehad. Deze tragische gebeurtenis heeft een enorme impact op alle spelers en begeleiders die zaterdag aanwezig waren.

 

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar de familie van Wouter, zijn vrienden en teamgenoten en andere betrokkenen van BHC Overbos. Wij wensen hen heel veel sterkte.

 

Voor Wouter is een online condoleanceregister en gedenkplaats geopend op memori.nl/gedenkplaats/wouter-betjes. Mocht je een bericht willen achterlaten voor de familie van Wouter, dan kan dat daar.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda