Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Programma jeugd komende weken
Bij versoepeling van huidige maatregelen
Aanstaande vrijdagavond is er weer een nieuwe persconferentie met betrekking tot de huidige en eventuele nieuwe maatregelen. Als het kabinet beslist dat er zowel binnen als buiten gesport mag worden, dan gaan we deze laatste weken van de winterstop gewoon trainen in de zaal en de zaalcompetitie afmaken. Vanaf 7 februari zullen we weer op het veld beginnen. In principe zal de midwintercompetitie voor de 6E en F jeugd dan gewoon doorgaan zoals gepland.


Bij verlenging van huidige maatregelen
Als het kabinet aankondigt dat de huidige maatregelen verlengd zullen worden, dan willen we vanaf aanstaande maandag 17 januari weer buiten gaan trainen. Begin vorige week kwam namelijk het goede nieuws naar buiten dat per dinsdag 11 januari de jeugd weer buiten mag sporten tot 20:00 uur. Wij hebben als club besloten om hiermee te starten vanaf aanstaande maandag 17 januari. We hebben een aangepast trainingsschema gemaakt waarin alle ABCD8E teams minimaal 1 x per week een training hebben. Kijk goed in het schema want ondanks dat dit voornamelijk is ingedeeld volgens het reguliere trainingsschema, hebben we wel een aantal wijzigingen moeten doorvoeren in de tijd of veld indeling in verband met de beperking tot maximaal 20:00 uur. We hopen dat het weer het ook zal toelaten dat we gewoon lekker kunnen gaan trainen en spelen. Hou er wel rekening mee dat het koud kan zijn, dus zorg voor warme kleding als je naar de training komt en zeker als je na de training weer naar huis moet fietsen! Eventuele afgelastingen door het weer zullen we via de website en social media communiceren. Bij geen bericht gaan de trainingen gewoon door. Ook willen we dan weer onderlinge wedstrijden gaan spelen op het veld. Als jullie team hier niet aan mee wil doen dan kan dat tot uiterlijk woensdag 19 januari via de coach doorgegeven worden op het volgende e-mail adres: [email protected] Als alternatief voor de midwintercompetitie zullen we voor de 6E en F jeugd dan sowieso onderlinge wedstrijdjes regelen in de weekenden.


Trainingsschema
Afhankelijk van het bericht dat aanstaande vrijdag door het kabinet gegeven zal worden, zullen wij zaterdag a.s. het schema delen aan de hand waarvan we de komende weken gaan hockeyen.


Basisregels
Of we nou binnen of buiten gaan sporten, het blijft belangrijk dat we de basisregels tegen Corona zoveel mogelijk naleven. Dus blijf thuis als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw directe omgeving (mogelijk) positief is getest op het coronavirus. Het clubhuis is alleen toegankelijk voor trainers/coaches/vrijwilligers en de bar is gesloten. Spelers kunnen wel gebruikmaken van het toilet, maar de kleedkamers zijn gesloten. Eventuele toeschouwers zijn bij wedstrijden en trainingen helaas niet toegestaan op het complex.


De Technische Commissie Jeugd
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda