Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Trainen op het veld, spelen in de zaal

We mogen weer meer! Naar aanleiding van de corona-persconferentie van dinsdag 25 januari start de KNHB per direct de afgebroken competities op en worden de wedstrijden die nog op het programma stonden per 26 januari volgens schema gespeeld. Gelukkig zijn daarbij ook weer toeschouwers welkom en mag ons clubhuis en dus de horeca weer open tot 22.00!

Dat betekent dat zowel de zaalhockeycompetitie als de midwintercompetitie veldhockey en de Sevens competitie weer opgestart gaan worden.

Trainen

Tot 7 februari blijven we op het veld trainen volgens het schema dat bij dit eerdere bericht als bijlage was toegevoegd voor de jeugd en volgens opzet in artikel op de site voor de senioren.  

Er zal niet meer worden getraind in de zaal.

Vanaf 7 februari tot de voorjaarsvakantie gaan we trainen volgens het reguliere winterschema. Dit schema zullen we tegen die tijd weer delen voor de zekerheid. Van vrijdag 18 februari t/m vrijdag 25 februari zal er geen training zijn i.v.m. de voorjaarsvakantie.

Vanaf maandag 28 februari , dus na de voorjaarsvakantie,  gaan we in principe weer trainen volgens het normale trainingsschema zoals dat in de app staat. Dit allemaal uiteraard afhankelijk van de tegen die tijd geldende maatregelen.

Wedstrijden en Competitie (zaal en veld)

Vanaf dit weekend, 29 januari, zullen de zaalcompetitie en midwintercompetitie weer starten. Hierdoor zullen er geen onderlinge wedstrijden meer gespeeld worden op het veld.

De wedstrijdschema’s voor de midwinter competitie als wel voor de zaalcompetitie en de Sevens competitie staan in de app en op de website.

Corona regels

Er geldt nog wel een aantal corona regels voor de zaal en ook voor het terrein en clubhuis van de club. Hieronder de belangrijkste regels voor de zaal en het veld, voor een volledige opsomming kan je terecht op de site van de KNHB.

Zaal

·       Op binnensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder

·       1,5 meter afstand houden is verplicht voor toeschouwers en voor sporters na het sporten.

·       Voor iedereen vanaf 13 jaar is een mondkapje verplicht bij verplaatsing binnen (behalve tijdens het sporten).

 

Veld/ Club accommodatie

·       Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor iedereen (sporters en toeschouwers) van 18 jaar en ouder bij gebruik van voorzieningen binnen, zoals het clubhuis, kleedkamers of toiletten.

·       Vrijwilligers of personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten op de club. Hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien op het moment dat zij een functie voor de sport vervullen in het clubhuis. Zodra zij geen taak meer vervullen, moeten zij de sportlocatie verlaten of het coronatoegangsbewijs tonen.

·       Binnen in het clubhuis zijn mondkapjes verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder

·       Toeschouwers nemen de 1,5 meter afstand regel in acht zowel buiten als binnen.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda