Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Danique Visser weer 3 seizoenen in ons goal!
Danique Visser (22) heeft haar contract met Hockeyclub Bloemendaal verlengd, waardoor Danique de komende drie seizoenen bij Damus 1 onder de lat zal staan. 

Danique speelt sinds de jongste jeugd bij Bloemendaal en heeft tijdens haar jaren in de jeugd verschillende nationale selecties doorlopen. Zij speelt inmiddels haar 3e seizoen in Damus 1 en maakt deel uit van de Potentials selectie van de KNHB. 

Het meerjarig commitment dat Danique hiermee afgeeft past goed bij de ambities die Bloemendaal heeft voor Damus 1. Door constructief te bouwen aan een team met daarin een combinatie van jonge, talentvolle speelsters en ervaren krachten spreken we de ambitie uit om op de middellange termijn mee te doen om de prijzen. 

We zijn heel blij dat Danique, een echt kind van de club, de komende drie seizoenen voor Bloemendaal zal spelen. Danique is een bewezen goede keepster en speelt een belangrijke rol om het team van achteruit goed neer te zetten. Coach Dave Smolenaars: "Met het vastleggen van Danique, bouwen we aan een goed fundament voor een sterk Damus 1 voor de komende jaren. Danique is een rustpunt en een vaste waarde, die zichzelf en daarmee het team, nog verder zal ontwikkelen."


Foto: Koen Suyk
 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda