Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
In memoriam Tjeerd de Vries
Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van Tjeerd de Vries, erelid van HC Bloemendaal.
Tjeerd was van medio 1980 voor een periode van minimaal zeven jaren penningmeester van de club. Tjeerd was een uiterst professionele en
integere financiële vakman. Naast zijn penningmeesterschap was hij ook voorzitter van de financiële commissie die de eerste Europese Clubkampioenschappen, de voorganger van de huidige EHL, op de hockeyclub Bloemendaal, tezamen met Frits ten Cate, tot een geweldig sportief en financieel hockey event bracht.
In het eerste decennium van 2000 tot en met ongeveer 2014 was Tjeerd lid en daarna voorzitter van de Kascommissie en in die rol excelleerde hij door duidelijk te maken dat in de sportieve voortgang van hockey professionaliteit en in de financiële huishouding de tering naar de nering gezet moest worden.
Wel was Tjeerd meer een voorstander van de HC Bloemendaal als hockeyclub voor het 'breedte hockey’, waarbij minder plaats zou zijn voor TOP-hockey voor Heren 1 en Dames 1 zoals wij dat nu reeds jarenlang van harte ondersteunen en van de vele nationale en internationale sportieve successen kunnen genieten.
Tjeerd werd benoemd tot erelid van de HC Bloemendaal na het beëindigen van zijn voorzitters rol van de Kascommissie.
Als hockeyer herinner ik mij Tjeerd als een een betrouwbare, niet te snelle, verdediger van LX. De laatste jaren was Tjeerd altijd aanwezig op de jaarlijkse LX golfdag eind augustus op de Houtrak. Eerst gewoon lopend over de fairways maar later toch in een buggy gezien zijn afnemende gezondheid maar nog altijd wel fit in het hoofd.
Wij wensen zijn echtgenote Simone en al zijn dierbaren veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
Voor de HC Bloemendaal herinneren wij Tjeerd als het financiële geweten van de club en daar zijn wij hem bijzonder dankbaar voor.

Ad Boelaars
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda