Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Verslag Super Kick Start

Géén coronamaatregelen meer, een heerlijk lentezonnetje en veel gezelligheid langs de lijn: allemaal ingrediënten voor een geweldige kick start van de tweede seizoenshelft! Van een rustig begin was voor onze eerste teams echter geen sprake, beiden moesten direct aantreden tegen toppers uit de dames en heren Hoofdklasse.

 

Damus 1 - Amsterdam

Ondanks de goede voorbereiding van afgelopen weken, was Amsterdam helaas te sterk voor onze Damus. Lange tijd stond het 0-1, maar in de laatste minuten vlogen er toch nog twee in, met een ietwat geflatteerde 0-3 als resultaat. Door de winst van concurrenten Victoria en Oranje-Rood is het weer erg spannend. De dames moeten dus flink aan de bak in de tweede helft van het seizoen!

 

Heren 1 – Pinoké

De laatste nederlaag van onze heren in de Tulp Hoofdklasse dateert van 14 maart 2021, maar helaas heeft Bloemendaal het ongeslagen jaar net niet vol kunnen maken.

Pinoké dat van de 63 eerdere ontmoetingen er 48 verloor, won met 1-2 dankzij een schitterende goal van Sébastien Dockier in de 54ste minuut. Een doelpunt dat ook een einde maakte aan een reeks van 26 thuisduels, een clubrecord, waarin onze mannen ongeslagen bleven. Thierry Brinkman tekende voor alweer zijn twaalfde treffer van het seizoen en kwam daarmee in tien van de dertien speelronden tot scoren. Na rust werd er tenslotte nog een strafbal van Tim Swaen uit de benedenhoek geplukt door Pinoké-keeper Hidde Brink.

 

Ondanks de iets minder rooskleurige resultaten was de herstart van de tweede seizoenshelft een groot succes. Nog een tandje erbij voor de rest van het seizoen en dan moet het helemaal goed komen!


Foto: Koen Suyk

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda