Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Gelijkspel voor de Heren, verlies voor de Damus

Rotterdam - Heren 1: 4-4

Vandaag gingen de Heren naar Rotterdam. Hier speelden ze tegen de nummer 9 van de poule, Rotterdam. Helaas liep de wedstrijd iets anders dan gepland. Tim Swaen scoorde in de 18e minuut de openingstreffer uit een strafcorner (0-1). Maar nog geen 5 minuten later antwoordde Rotterdam met de gelijkmaker, ook uit een strafcorner (1-1). In het tweede en derde kwart kwam Rotterdam zelfs op voorsprong. Een veldgoal in het tweede kwart (2-1) en een strafcorner in het derde kwart (3-1). Even leek het erop dat de Heren ook deze tweede competitiewedstrijd zouden verliezen. Maar, gelukkig wisten ze terug te komen. Jasper Brinkman begon de inhaalrace door te scoren uit een strafcorner (3-2) en niet lang daarna maakte Roel Bovendeert de gelijkmaker (3-3). In het vierde kwart scoorde Yannick van der Drift en stonden ze weer op voorsprong (3-4). Helaas kwam er uit een strafcorner tegen een laatste doelpunt en eindigde de wedstrijd met 4-4. De samenvatting van de wedstrijd is hier te zien.

As. zondag 20 maart spelen de Heren thuis tegen Kampong, de nummer 2 in de poule. Ze staan nog altijd bovenaan, maar het verschil met Kampong is wel een stuk kleiner geworden... Een spannende wedstrijd, dus! 

 

Den Bosch - Damus 1: 4-0

De Damus speelden uit tegen Den Bosch. Al in de 1e minuut scoorde Den Bosch. Pas vlak voor de rust kwam er een 2e doelpunt tegen (2-0). In het derde kwart hadden de Damus het even zwaar en waren er meerdere strafcorners tegen. Helaas lukte het Danique niet om alles tegen te houden. Den Bosch kwam op een gegeven moment op 3-0 en even later kwam er een 4e doelpunt tegen. 4-0 werd ook meteen de eindstand. Meer van de wedstrijd zien? Dat kan hier.

De Damus staan nog altijd op de 9e plek in de poule. Komende zondag spelen ze thuis tegen de nummer 11 in de poule, Klein Zwitserland.


Foto: Koen Suyk

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda