Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
De dubbel op 't Kopje in teken van Vrede voor Oekraïne
De oorlog in Oekraïne houdt iedereen bezig, ook HC Bloemendaal is in gedachte bij alle mensen in het oorlogsgebied en hun families die op de vlucht zijn. Als hockeyclub willen wij een voorbeeld zijn en onze steun uitspreken voor vrede; sport verbroedert en kan laten zien hoe je met elkaar omgaat. 
Aanstaande zondag 20 maart staat daarom de dubbel op 't Kopje in het teken van SportPeace en willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor Giro 555.

Om 12:45 uur spelen de Dames tegen Klein Zwitserland. Voor de wedstrijd zullen zij samen met de tegenstander een wit spandoek met vredesboodschap dragen. Op dat moment start ook de lootjesverkoop waarvan de gehele opbrengst voor Giro 555 is. Voor 5 euro maak je kans op een gesigneerd shirt van de aanvoerster van Dames 1 Sanne Caarls en maak je kans op een stick van Arthur van Doren!

Om 14:45 uur zullen de Heren samen met Kampong het veld betreden met het witte vredesspandoek. Na afloop van deze wedstrijd is de trekking en prijsuitreiking van de loterij op het balkon van het clubhuis.

Er wordt een heerlijk zonnetje verwacht, dus tot langs de lijn op zondag!
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda