Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Heren winnen van Kampong, pijnlijk verlies voor de Dames
Het stralende zonnetje, waar iedereen inmiddels toch een beetje aan was gewend, ontbrak op 't Kopje bij aanvang van de wedstrijd van Dames 1 tegen Klein Zwitserland. Winst was voor beide partijen belangrijk; Klein Zwitserland had maar een van de laatste veertien wedstrijden gewonnen en Bloemendaal verloor de laatste drie wedstrijden. 
Het bleef lang 0-0 op het scorebord, maar in de 67e minuut scoorde KZ het winnende doelpunt. De Damus zakten naar een tiende plaats.

Voor de Heren stond ook veel op het spel; verlies zou betekenen dat Kampong de koppositie zou overnemen. De laatste weken verliep het niet allemaal even soepel bij onze Heren, door de late terugkeer van de internationals was de routine er een beetje uit. 
Deze zondag begon de wedstrijd zonder Arthur van Doren, maar gelukkig kwam het zonnetje weer voorzichtig tevoorschijn en was comeback-kid Wouter Jolie met rugnummer 77 (vroeger speelde hij met 7 en hij is jarig op 7-7) aanwezig. De sfeer op de club was goed, de grote Mus was weer opgeblazen, er was vertier voor de kinderen en een heerlijke buitenbar.
De wedstrijd kwam moeizaam op gang, maar toen Florian Fuchs na 21 minuten met zijn backhand het eerste doelpunt scoorde, ging de wedstrijd los. Roel Bovendeert maakte in de 33e minuut het tweede goal. Jip Janssen scoorde nog uit een strafcorner, maar de gelijkmaker bleef uit: Kampong kon voor de negende keer op rij niet met de winst naar huis vanaf Bloemendaal en onze Heren liepen, elkaar op de schouders kloppend, tevreden de kleedkamer in..

De dag stond in het teken van de actie Sport for Peace, men wilde zoveel mogelijk geld ophalen voor de vluchtelingen uit de Oekraïne. de loterij was een succes, de vrijwilligers hebben maar liefst 800 euro opgehaald voor giro 555. Heel veel dank aan de enthousiaste vrijwilligers en gulle donateurs.


Foto Koen Suyk©  
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda