Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Dubbel winst voor D1 en H1
Dames 1 – HGC 3-2

Onze Damus hebben deze week twee belangrijke wedstrijden gewonnen en dus de volle punten gepakt! Donderdagavond 24 maart bij Kampong begon de ommekeer en zag iedereen dat de strafcorner na een paar aanpassingen nu weer goed loopt. Die avond scoorde Demi Hilterman de winnende goal (2-3) en gingen de Dames met de drie punten naar huis.

Zondag 27 maart thuis in het zonnetje was de nummer vier van de poule, HGC, de tegenstander. Onze Damus begonnen direct fel aan de wedstrijd en de eerste strafcorner was meteen raak: Demi Hilterman scoorde de openingstreffer (1-0). Bloemendaal leek door te zetten, maar HGC kwam vlak voor rust toch terug. Een reeks strafcorners voor HGC volgde, Danique Visser hield er een heleboel tegen, maar helaas scoorde HGC uiteindelijk toch (1-1).

Na rust was het weer de beurt aan onze Damus. Aangemoedigd door het thuispubliek bleven ze in hoog tempo spelen en druk zetten. Helaas lukte het niet om te scoren en kwam HGC zelfs weer op voorsprong. (1-2). Kort daarna, vanuit een (bijna) onmogelijke hoek scoorde Nine Rijna de gelijkmaker (2-2). De laatste tien minuten waren superspannend! Bloemendaal hield vol en ook nu maakte de strafcorner het verschil; Demi Hilterman scoorde in de laatste vijf minuten de 3-2. Daarmee is de honderdste zege voor de Damus in de Hoofdklasse een feit.

De samenvatting van de wedstrijd kunt u hier bekijken.


Hurley – Heren 1 1-6

Vanwege problemen met de sproeiers begon de wedstrijd bij Hurley bijna een uur later. Het wachten bleek voor onze Heren gelukkig geen probleem. Hoewel het even duurde, kwam de openingstreffer nog in het eerste kwart: Florian Fuchs scoorde met een harde backhand slag (0-1).In het tweede kwart ging het spel wat op en neer, werden er wat beslissingen genomen waarmee niet iedereen het eens was, maar hield Bloemendaal het hoofd koel tegen de hekkensluiter Hurley en zorgde Tim Swaen voor de 2-0 uit een strafcorner.

Na rust kwamen de Heren steeds beter in hun spel. Hoewel Hurley nog wel scoorde uit een strafcorner (1-2), werd duidelijk dat Bloemendaal direct daarna de overhand nam. Thierry Brinkman scoorde de 1-3, nog geen minuut later was het Yannick van der Drift die zorgde voor de 1-4 en direct daarna maakte Jorrit Croon de vijfde goal voor Bloemendaal (1-5). In de laatste minuten scoorde Tom Hiebendaal uit een strafcorner en zetten de Heren de eindstand daarmee op 1-6.

De samenvatting van de wedstrijd kunt u hier bekijken.
Foto: Rob Hilterman
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda