Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Het clubscheidsrechters examen (met speedtraining!) digitaal doen op de club. Het kan!

Sinds 2020 organiseert de arbitragecommissie in samenwerking met de KNHB on-line scheidsrechtersexamens, die de kandidaten thuis kunnen maken. In het pré-corona tijdperk organiseerden wij de examens in het clubhuis, voorafgegaan door een examentraining van anderhalf uur met aansluitend het examen. De afgelopen twee jaar was dat niet meer mogelijk en inmiddels ondersteunt de KNHB de zogenaamde papieren examens niet meer.


Ondanks het gemak van thuis examen kunnen doen, hebben wij geconstateerd, dat veel mensen de extra examentraining en uitleg over de spelregels missen.

Dit heeft ons doen besluiten om een mix van het beste uit beide werelden aan te bieden.


Wat houdt dat in:

Wij organiseren op woensdag 13 april 2022 een examentraining op het clubhuis (aanvang 18.30) en aansluitend doen de kandidaten op de club hun digitale examen met de door henzelf meegebrachte laptop, IPad of anderszins. Het is wel noodzakelijk, dat zij in ieder geval verbinding kunnen maken met het internet van de club.


Wij verwachten dat we door deze aanpak meer ondersteuningen en spelregelkennis kunnen overbrengen. Uiteraard worden dan ook weer de beroemde Bloemendaal-fluit uitgereikt.


Let nog even op de volgende zaken:

Na aanmelding (minimaal één week vóór 13 april 2022) ontvang je een digitale leeromgeving.

Zorg dus dat je je vooraf aanmeldt bij [email protected]

Zorg ervoor dat de mail die je naar ons verstuurd vanuit je eigen e-mailadresgebeurt en niet die van je ouders/verzorgers;

Mocht je een Hotmail-account hebben dan komt de aanmeldbevestiging mogelijk in de spambox óf met vertraging binnen.


We zien elkaar de 13e op de club.


De arbitragecommissie

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda