Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Rick heeft een heerlijke middag op 't Kopje
Voor de start van de wedstrijd kom ik beide coaches tegen op de trap. Niet alleen onze Rick wens ik succes, maar zeker ook Eric Verboom van Den Bosch die ik al wat langer ken.

Den Bosch is zo'n club die Bloemendaal wel ligt en bijvoorbeeld ook de club die onze 'Baas' een aantal jaren de ruimte heeft gegeven om uit te groeien tot de keeper en international die hij nu is.

De ploeg van Eric Verboom kwam na 3 duels ongeslagen te zijn geweest op bezoek en begonnen dus vol vertrouwen aan het karwei op 't Kopje. Aan het einde van het tweede kwart en het begin van het derde kwart zorgde Tim Swaen echter met twee rake strafcorners voor een 2-0 voorsprong. Deze voorsprong werd door Thierry Brinkman en Roel Bovendeert verder uitgebouwd naar een 4-0 overwinning.

Rick Mathijsen lijkt het dus, na de wat stroeve start na de winterstop, allemaal weer op de rit te hebben. Door de goede overwinningen tegen Kampong vorige week en Den Bosch vandaag staan onze heren, mede door het gelijkspel van Kampong tegen HCKZ, weer ruim bovenaan in de Tulp Hoofdklasse Heren.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda