Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
As. zaterdag om 16.00 uur de halve finale: Bloemendaal - Club de Campo


Na een mooie overwinning gisteren tegen Atlètic Terrassa speelt Heren 1 morgen om 16.00 uur de halve finale tegen Club de Campo. Koop nog snel een kaartje voor de ZUID tribune en moedig onze mannen aan!  

Achtergrond info over de teams Vanuit Nederland zijn bij de dames Amsterdam en Den Bosch geplaatst voor dit eindtoernooi. Bij de heren natuurlijk onze eigen Heren 1 en Kampong. Daarnaast doen topteams uit o.a. Spanje, Duitsland, België, Frankrijk en Engeland mee. Met 23 internationale topwedstrijden van het allerhoogste niveau wordt het een spectaculair toernooi!

Hoe was het ook alweer vorig jaar? Tijdens de laatste EHL-editie bij de heren veroverde Bloemendaal voor de vierde keer in de geschiedenis de EHL-titel. De finale werd bereikt na winst op shoot-outs op het Belgische Royál Leopold. In de finale, die tijdelijk werd stilgelegd vanwege sneeuwval, versloegen onze heren Atlètic Terrassa uit Spanje met 5-2.

Wil je alles over de EHL volgen? Hou onze website in de gaten. Onze eigen verslaggever Hessel Zondervan houdt ons op de hoogte van de uitslagen van onze mannen. Bekijk verder de website van ehlhockey.tv voor informatie over de wedstijden en de teams.


Voor wie al kaartjes heeft gekocht, heel veel plezier. Het belooft een spannend en zonnig weekend te worden! 


Foto: Koen Suyk
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda