Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Vier speelsters verlengen hun contract bij Dames 1

Laurien Boot (24), Nine Rijna (22), Teuntje Horn (23) en Elke Boers (24) zullen we ook de komende seizoenen op de velden van Bloemendaal zien. De vier speelsters hebben hun contracten verlengd.

 

Koen Hemmes, lid van de commissie Tophockey voor de Dames, is blij met het commitment van deze vier. ‘We hebben een vaste basis van ervaren speelsters en jong talent. Daarmee zijn we aan het bouwen. Het team is nog heel jong, maar doet stapje voor stapje ervaring op. Dan is het fijn als een belangrijk deel zich vastlegt om ook de komende jaren een bijdrage te leveren.

 

Laurien Boot, bijna afgestudeerd in fiscaal recht en strafrecht, is echt een kind van de club. Haar moeder Dania speelde ooit in Dames 1. ‘Maar niet zo lang als ik,’ voegt Laurien toe, ’want dit is al mijn zevende jaar! Ik kwam als Musje op mijn zesde binnen. Bloemendaal is echt mijn club; het is mijn tweede huis. Het was dus vanzelfsprekend om te blijven.’ Ook voor Nine Rijna is oranje al heel lang een bekende kleur. Zij hockeyt al sinds de D-jeugd op ’t Kopje. ‘Ik kwam hier als tweede jaars D en speel nu voor het vierde jaar in Dames 1. Ik wil graag meegroeien met de ambitie van het team en de club.’ Nine combineert haar hockeycarrière met twee studies: rechten en bewegingswetenschappen.

Ook Teuntje Horn doet twee studies: toegepast psychologie en diëtiek. Zij geniet van het team en de club. ‘Het is altijd weer een feestje om thuis te spelen. Het team is gezellig en het heeft veel potentie dat er zeker uit gaat komen!’ Teuntje laat nog weten dat ze alles zo goed geregeld vindt op de club, tot het eten voor het team aan toe.

Elke Boers roemt het team en Bloemendaal, maar noemt ook haar coaches. ‘Ik krijg van Dave (Smolenaars, red.) veel vrijheid om mijn acties te maken, dat vind ik heerlijk.’ Ze voelt zich prettig in het team.

 

Eerder maakte de club al bekend dat ook keepster Danique Visser langer bij Bloemendaal blijft.


Op de foto vlnr: Teuntje, Elke, Laurien en Nine
Koen Suyk ©

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda