Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Supercoach Cis bij MD3

De spannendste wedstrijd van deze seizoenshelft en dan een supercoach van Dames 1; wat wil je nog meer?


In de bestuurskamer maakten de meisjes van D3, aangevuld met wat invallers van MD4 vanwege de meivakantie, kennis met Cis van der Zalm. Zo leuk om te horen dat zij al als tweedejaars D meisje naar Bloemendaal kwam. Ze had hier een Bovelander kamp gedaan en vond het ‘gewoon een hele leuke club’. Later, vanuit de jeugd is Cis doorgestroomd naar Dames 1; een meisjesdroom.


We vroegen Cis wat Dames 1 doet als er een spannende wedstrijd gespeeld wordt. ‘Vooral lekker blijven hockeyen en natuurlijk het liefst snel scoren’, was haar advies. Dat laatste lukte niet helemaal, maar met plezier en volle energie stapten de meisjes het veld op.


Ondanks dat onze meisjes echt supergoed speelden en RoodWit onder druk zette, wilde de bal er alleen maar niet in. Tot schrik van coaches en alle ouders langs de kant scoorde RoodWit de eerste goal en stonden we achter. Na een peptalk in de rust kwamen de meisjes van MD3, en onze invallers van MD4, weer sterk terug en scoorden de gelijkmaker. Gelijkspel was genoeg om het kampioenschap mogelijk te maken, maar het bleef spannend tot de laatste minuut. Gelukkig bleef onze verdediging sterk spelen en eindigde de wedstrijd in 1-1. Dank je wel Cis voor alle support!! Superleuk dat je bij deze wedstrijd was!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda