Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Vrijwilligers play-offs gezocht!
Yes, we mogen weer! De play-offs 2022 zijn een feit. Dus zoeken we jouw hulp! Geef je snel op als vrijwilliger.


We zoeken mensen voor in ieder geval 21 mei en 28 mei en wellicht, afhankelijk van het verloop van de wedstrijden, ook nog 22 mei en 29 mei.


De ware Bloemendaal-vrijwilligers kunnen zich aanmelden via [email protected]


Naast het gebruikelijke horecapersoneel zijn wij ook op zoek naar: op- en afbouwers, entree-kaartje scanners, munten verkopers etc. etc.


Ook leuk om je met een clubje aan te melden: je team, ouders van het team, vrienden, vriendinnen. 


De indeling wordt via de mail gecommuniceerd. Houdt graag rekening met je beschikbaarheid vanaf ongeveer anderhalf uur voor de wedstrijden. Uiteraard gaan we zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van een ieder, maar garanties kunnen we niet geven. Het is fijn als je precies aangeeft welke dag(-en) je beschikbaar bent, inclusief de reserve zondagen. 


Bovendien zoeken we dit jaar ook jeugdteams die onder begeleiding willen helpen een en ander weer op te ruimen om zo ons mooie terrein schoon te houden. Meld je team aan met een ouder/begeleider en krijg dan van ons een ticket om samen de wedstrijd te kunnen kijken.


Kortom, zoals ieder jaar: het Bloemendaal-feestje maken we samen en of je dat dan doet als frietbakker, hamburger verkoper of opruimer....het is altijd een succes!!


Let’s do it again!


Hartelijke groet van de Play-Offs commissie


 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda