Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Op naar een Oranje 'Roggewoning' in Wassenaar

 

Heren 1 heeft gisteren ook de laatste thuiswedstrijd gewonnen van Oranje-Rood dat nog vocht voor een plek in de Play-offs. Dat lukte niet, want in de tweede helft zetten twee Brinkmannen Bloemendaal in korte tijd op een 2-0 voorsprong. Oranje-Rood bleef wel aandringen en maakte nog de aansluitingstreffer, maar daar bleef het bij.

 

De andere kanshebber op het laatste ticket voor de Play-offs was HGC. De Gazellen uit Wassenaar hadden een makkelijker middag, uit in het Amsterdamse Bos bij Hurley. Zij wonnen met 2-7 en plaatsten zich daarmee als vierde voor de Play-offs.

 

Door ook dit jaar als eerste op de ranglijst te eindigen heeft Heren 1 het EHL ticket voor volgend jaar al binnen en hebben de mannen van Rick Mathijssen het thuisvoordeel in de Play-offs. Dat betekent dat we aanstaande zondag 15 mei om 18.00 uurde eerste wedstrijd in Wassenaar tegen HGC spelen en dan zaterdag 21 mei en eventueel zondag 22 mei thuis op ons eigen Kopje.

 

Net als in het Wagener Stadion tijdens de EHL, gaan we er voor om ook de ‘Roggewoning’ in Wassenaar oranje te kleuren. Jij komt de heren toch ook aanmoedigen?

Via onderstaande link kun je kaarten kopen voor de Play-off wedstrijd HGC - HC Bloemendaal.

 

https://tickets.twelveticketing.eu/events/364275/info?distributionId=180902


De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd van 21 mei start vanmiddag om 18.00! 

Klik hier om je kaarten te bestellen.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda