Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Foutloze....shoot-outs!

Heren 1 speelt de eerste wedstrijd van de finale van de Play-offs uit op Pinoké en dat is er vooraf ééntje die niet gemakkelijk wordt.


Pinoké heeft laten zien tegen Amsterdam dat zij met een zeer sterke verdediging zeer verzorgd hockey spelen. Daarnaast spelen ze op de counter erg sterk en is de strafcorner een absoluut wapen van de Steekneuzen.


De wedstrijd begint goed voor Bloemendaal als na een minuut of 5 Thierry Brinkman de 1-0 maakt. Pinoké komt gelijk door een strafcorner van Alexander Hendrickx en heeft dan ook een beetje de overhand te pakken. Maar Bloemendaal zou Bloemendaal niet zijn als ze niet op karakter door blijven vechten. Dat is nodig want Pinoké komt op 2-1 voorsprong door Niklas Wellen, maar Tim Swaen antwoord binnen twee minuten met een rake strafcorner. De stand is weer gelijk 2-2 en dan is het past rust.


In de tweede helft hebben we een echte finale wedstrijd te pakken. Wederom Alexander Hendrickx zet Pinoké op een 3-2 voorsprong en dan moet Bloemendaal laten zien waar ze het hele seizoen al zo goed in zijn. En oké het duurt lang, maar in de laatste minuut maakt Bloemendaal uit een ‘variant’ van de strafcorner door een keiharde flats van Arthur van Doren de welverdiende 3-3, het worden shoot-outs.


Als het shoot-outs zijn dan hebben wij baas, die wederom uitgroeit tot BAAS! Hij pakt alle drie de shoot-outs van Pinoké en omdat Jorrit, Thierry en Florian geen fouten maken wint Bloemendaal toch ‘gewoon’ de eerste finale wedstrijd.


De kaarten voor zaterdag zijn uitverkocht, maar we gaan er vanuit dat jullie die al in bezit hebben.


Tot zaterdag!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda