Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
De twee kanten van het kampioenschap!

Europees en landskampioen. Het is een heel mooi seizoen geweest voor Heren 1, maar ook voor de hele club. Dit is namelijk een kampioenschap van iedereen, want zonder alle vrijwilligers en supporters hadden we dit succes niet behaald. Namens Heren 1 hiervoor heel veel dank! Het liet onze club van haar beste kant zien.


Er was ook een andere kant vorige week zaterdag. In het vieren van het kampioenschap is er ook een aantal mensen in de Kleedkamer van heren 1 geweest en is er een aantal gepersonaliseerde wedstrijdshirts en witte truien/ jasjes en sticks meegenomen. Wij begrijpen dat iedereen blij was en graag een herinnering wil hebben aan deze mooie dag, alleen kunnen dat niet de spullen van Heren 1 zijn.


Deze spullen willen wij heel graag terug.


Mocht je nu thuis zitten en je kijkt naar een van deze spullen, dan hopen wij dat het een glimlach op je gezicht geeft aan de herinnering van een heel mooi weekend. En dat je daarna deze spullen in het blauw krat wil leggen dat in het clubhuis staat (als je het clubhuis boven binnenkomt rechts).


We hoeven niet te weten wie je bent; we weten al dat je een supporter en fan bent en we zijn blij dat de spullen bij ons terugkomen.Foto: Koen Suyk 
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda