Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
MB1 naar Nederlandse Kampioenschappen

Aanstaande zaterdag 11 juni om 12.10 uur speelt MB1 op veld 1 de kwartfinale van de Nederlandse Kampioenschappen tegen HDM. Kom allemaal naar de club om ze aan te moedigen en om weer van mooi play-off hockey te genieten. Het zal een spannende wedstrijd worden waarbij er sowieso een winnaar moet komen, deze winnaar gaat door naar de halve finale op 18 juni.


Afgelopen zaterdag heeft meisjes B1 zich als nr 1 van hun poule geplaatst voor deze kwartfinale. De meisjes waren al eerder zeker van deze kwartfinale maar hadden nog wel een mooie strijd met Kampong om de eerste plaats in de poule. Door deze wedstrijd met 6-5 te winnen, zijn ze eerste geworden en spelen ze de kwartfinale thuis op het Kopje.


Het team onder begeleiding van Sjoerd Wolters, Lars Leistra en Evelyn Akkerman is niet alleen als eerste geƫindigd in hun poule maar is ook al 20 competitiewedstrijden ongeslagen (15W, 5G). Ze hebben het doel het NK te halen in het begin van het seizoen uitgesproken tegen elkaar en er het hele jaar heel hard voor gewerkt. De laatste keer dat een meisjesteam van Bloemendaal meedeed om het landskampioenschap op het veld was in 2016. Ook toen was dit meisjes B1.


We zien jullie graag allemaal langs de lijn aankomende zaterdag de 11e!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda