Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Mussage in a bottle
Aanbieding: speciaal geselecteerd voor HC Bloemendaal door Wijnkoperij Okhuysen! Prosecco staat voor een heerlijk fris glas vol feestelijke belletjes, waar je nooit genoeg van krijgt. Zeker wanneer het een topcuveìe betreft van eìeìn van de meest toonaangevende producenten van dit soort wijnen. Dat een uitstekende prosecco toch nog zo goed betaalbaar blijft, zeker voor de leden van HC Bloemendaal, maakt het allemaal nog aantrekkelijker!
Prosecco Frizzante - Nera Spago, De Faveri

Deze Frizzante Nera Spago komt van de hoger gelegen wijngaarden bij Valdobbiadene en Vidor, die gelden als de beste van het gebied. Het tophuis De Faveri maakt een voortreffelijke frizzante met een elegante, lichte mousse, die wordt verkregen door aan de basiswijn geconcentreerde most en gisten toe te voegen. Het alcoholpercentage blijft hierbij tamelijk laag (11% Vol.).

Proefnotitie:
De kleur is bleekwit. De mousse is mooi licht en parelend. De geur doet denken aan witte bloemen, bloesem, suikermeloen en iets peer. De smaakaanzet is heerlijk fris, met een mooi wit fruit, iets honing, lychee, en zachte bitters en fijne zuren in de afdronk. Schenkadvies: heerlijk bij het ontbijt, de brunch, de lunch, als aperitief en langs het hockeyveld! Op dronk: tussen nu en zomer 2011, te serveren op 8-10°C

Speciale prijs bij doos van 6: € 49,50 (normaal € 57,00)

Vul bijgaand formulier in en lever het in op de club bij Edwin Broekhof of Frank van Gorkum .
 
Bijlage: prosecco_form3.pdf
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda